PROJECTES         QUI SÓC          CONTACTA
Anticançoner

Llibret de cançons per a no cantar, que explora els límits de la llegibilitat i la decència tipogràfica.
Projecte autoeditat. Dimensions tancat 105x148mm, 16 pàgines, impressió digital en paper reciclat de 150g/m2 i enquadernació de doble grapa.Glitch

Llibret de 16 pàgines que recopila captures de pantalla d’errors informàtics succeïts durant diversos processos creatius. Impressió digital i enquadernació grapada. Coberta de 350g/m2 amb full d’acetat encolat.


Edició de 15 exemplars.

Pasatiempos para unos tiempos
de mierda


Recopilació d’exercicis de mots encreuats i altres passatemps impossibles de resoldre. Publicació de 12 pàgines amb doble grapa.Imprès amb paper bíblia 70g/m2 i coberta de cartronet verd de 180g/m2.

Edició límitada de 400 exemplars.

Actualment aquesta publicació es troba al catàleg d’Ediciones del Pubis.Elogi al desconegut

Llibre d’artista autopublicat de 66 pàgines, 140g/m2. 160x240cm. Tapa dura. Impressions manuals, transfer, collage i grafit.


Virus Postcards
Postals de virus informàtics per a ser enviats vía correspondència postal. Contenen el codi imprès dels històrics Mawanella, I_love_you, Theelkcloner, etc. Part del projecte també el formaven papers infectats de rhinovirus, amb impressions d’SPAM, phishing i estafes. Projecte presentat al Festival Influencers (Festival d’art no convencional, guerrilla de la comunicació i entreteniment radical).


www.theinfluencers.org

Actualment aquesta publicació es troba al catàleg d'Ediciones del Pubis.