PROJECTES         QUI SÓC          CONTACTA
Hortografia satànica
2019


Aquest llibre parteix d’errors ortogràfics  recopilats al meu correu personal, i amb els quals vaig construir una sèrie de frases que esdevindrien els títols de poemes en un català mutantíssim. Aquests titulars, van ser desenvolupats pel Nacho Pintos en forma de poemes, mentre es deixava portar per l’evocació i l’absurditat més alliberadora. Sentir que escriure malament el català era necessari per donar sentit a aquest projecte, era excepcional i perfecte.

En Nacho escriu habitualment en castellà i entén perfectament el català, però aquest, no l’havia escrit mai. Fins l’edició d’aquest projecte, és clar.

En definitiva, aquest llibre és una al·legoria a l’error i un homenatge a l’absurd.

36 pàgines, dimensions 148x210mm. Impressió a color en paper de 90g, coberta de 160g i doble grapa. Projecte autoeditat amb un tiratge limitat de 50 exemplars.
Catwalk
2019-2020


Catàleg de moda fet exclusivament amb pèl de la meva gata.
Dimensions tancat 105x148mm, 16 pàgines, impressió digital en paper reciclat de 150g/m2 i enquadernació de doble grapa.
Es presenta dins d’una funda de polipropilè transparent juntament amb una bola de pèl real.
Projecte autoeditat amb un tiratge limitat de 16 exemplars.
Anticançoner

Llibret de cançons per a no cantar, que explora els límits de la llegibilitat i la decència tipogràfica.
Projecte autoeditat. Dimensions tancat 105x148mm, 16 pàgines, impressió digital en paper reciclat de 150g/m2 i enquadernació de doble grapa.Glitch

Llibret de 16 pàgines que recopila captures de pantalla d’errors informàtics succeïts durant diversos processos creatius. Impressió digital i enquadernació grapada. Coberta de 350g/m2 amb full d’acetat encolat.


Edició de 15 exemplars.

Pasatiempos para unos tiempos
de mierda


Recopilació d’exercicis de mots encreuats i altres passatemps impossibles de resoldre. Publicació de 12 pàgines amb doble grapa.Imprès amb paper bíblia 70g/m2 i coberta de cartronet verd de 180g/m2.

Edició límitada de 400 exemplars.

Actualment aquesta publicació es troba al catàleg d’Ediciones del Pubis.