PROJECTES         QUI SÓC          CONTACTA
¿Una revolución invisible?
2020


Disseny gràfic i maquetació de la tesi doctoral ¿Una revolución invisible? El pensamiento liberal y la pintura española en el siglo XIX, de l’autor Luis Delgado.

Un treball que revela com el poder imaginà la fabricació d’un passat específic i com la ideologia dels artistes va configurar la seva trajectòria professional.

Publica Universidad de Málaga.

572 pàgines, dimensions 200x280mm.
Hortografia satànica
2019


Aquest llibre parteix d’errors ortogràfics  recopilats al meu correu personal, i amb els quals vaig construir una sèrie de frases que esdevindrien els títols de poemes en un català mutantíssim. Aquests titulars, van ser desenvolupats pel Nacho Pintos en forma de poemes, mentre es deixava portar per l’evocació i l’absurditat més alliberadora. Sentir que escriure malament el català era necessari per donar sentit a aquest projecte, era excepcional i perfecte.

En Nacho escriu habitualment en castellà i entén perfectament el català, però aquest, no l’havia escrit mai. Fins l’edició d’aquest projecte, és clar.

En definitiva, aquest llibre és una al·legoria a l’error i un homenatge a l’absurd.

36 pàgines, dimensions 148x210mm. Impressió a color en paper de 90g, coberta de 160g i doble grapa. Projecte autoeditat amb un tiratge limitat de 50 exemplars.

Catwalk
2019-2020


Catàleg de moda fet exclusivament amb pèl de la meva gata.
Dimensions tancat 105x148mm, 16 pàgines, impressió digital en paper reciclat de 150g/m2 i enquadernació de doble grapa.
Es presenta dins d’una funda de polipropilè transparent juntament amb una bola de pèl real.
Projecte autoeditat amb un tiratge limitat de 16 exemplars.
Anticançoner

Llibret de cançons per a no cantar, que explora els límits de la llegibilitat i la decència tipogràfica.
Projecte autoeditat. Dimensions tancat 105x148mm, 16 pàgines, impressió digital en paper reciclat de 150g/m2 i enquadernació de doble grapa.
Glitch

Llibret de 16 pàgines que recopila captures de pantalla d’errors informàtics succeïts durant diversos processos creatius. Impressió digital i enquadernació grapada. Coberta de 350g/m2 amb full d’acetat encolat.


Edició de 15 exemplars.