PROJECTES         QUI SÓC          CONTACTA
#EnClauDeGènere
Cartell, tríptic i elements de comunicació pel cicle #EnClauDeGènere, una iniciativa del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès adreçada a joves menors de 30 anys. L’objectiu de les jornades era trencar mites i tabús sobre la sexualitat i reflexionar sobre els rols de gènere, des d’una perspectiva feminista i crítica.

Més info aquí.Travessa dels Oscar 2019
Disseny de la identitat gràfica i dels elements de comunicació del concurs anual, organitzat per Kubrick Cinema i Cineclub Vilafranca.
·BRODAT

·AUTOEDICIÓ

·IDENTITAT

·PUBLICITAT


Dublab.es
GIFs per a la plataforma de ràdio dublab.es, que retransmet online i que compta amb una arriscada i eclèctica programació. Els 4 GIFs animats acompanyaven la programació de setembre 2018 i es van difondre per Instagram al llarg de tot el mes.

Gràcies a Martina Manyà i a tota la crew.·BRODAT

·AUTOEDICIÓ

·IDENTITAT

·PUBLICITAT
Felicitats Seat Ibiza!

Pel llançament del nou Seat Ibiza, Ametller Origen va donar l’enhorabona a la companyia amb una felicitació, on es rememorava el 33è aniversari del vehicle.
El briefing exigia una creativitat amb una gràfica pròpia d’Ametller Origen, vinculada a la llarga vigència i originalitat del model Ibiza.


Concepte i disseny: Dani Jané Direcció d’art: Marta Guilera Fotografia: Isaac Santana
Amb la col·laboració de Joan Batet.·BRODAT

·AUTOEDICIÓ

·IDENTITAT

·PUBLICITAT
Retrats | Portraits
Conjunt d’il·lustracions per Ametller Origen, en el que retrats de personal de producció, responsables de camps i altres treballadors en són els protagonistes.


Treball en col·laboració amb Joan Batet (grafit) i Isaac Santana (fotografia).


·BRODAT

·AUTOEDICIÓ

·IDENTITAT

·PUBLICITAT